Vína ke grilování

Kolekce vín, která speciality na grilu povýší na nezapomenutelný chuťový zážitek.

Není skladem

Vyprodáno

Vychutnejte si více své víno

Skvělým společníkem pro začátek grilování je růžové víno. Hodí se jako přípitek, k předkrmům i salátům, a když náhodou ještě nemáte dopito a na talíři se objeví kus masa, tak stačí pouze dolít sklenici. Konkrétně si naši Frankovku rosé můžete vychutnat s masitější rybou typu losos nebo tuňák. Harmonické cuvee André & Zweigeltrebe & Svatovavřinecké rosé skvěle doplní opečená bageta s rajčaty a česnekem nebo carpaccio z červené řepy s kozím sýrem.
 
Tučnější jídlo potřebuje více alkoholu a extraktu ve víně. Rulandské bílé, naše nejvíce oceňované víno, tyto podmínky splňuje a hravě si poradí třeba s vepřovou krkovicí nebo burgerem a majonézou. Pokud dbáte více na svou linii a tuk je Váš odvěký nepřítel, určitě neuděláte chybu, když drůbež, krůtí maso nebo bílé ryby doplníte Müllerem Thurgau, který je mimochodem nejvýše hodnocené víno ve své kategorii v soutěži Prague Wine Trophy 2017.
 
Kyselina vinná rozpouští tuky a chuťový projev je příznivější, proto se André hodí k pořádnému fláku hovězího nebo vepřevého masa i ve výraznějších úpravách. 
A p
okud se již Vaše hodování chýlí ke konci a chcete si dopřát sladkou tečku na závěr, tak Tramín červený si skvěle rozumí s grilovaným ananasem se skořicí a medem. 
Součástí kolekce je i karta s podrobným popisem vín s možností oznámkovat vína jako ve škole.

  • V bedně najdete typické zástupce nejznámějších českých odrůd.
  • Poznejte více víno a pobavte se u toho s přáteli či rodinou.
  • Otevřete si víno a najděte v něm popsané aroma i buket.

Vyprodáno

Košík 0