Párování a snoubení vína s jídlem
Víno je vhodné podávat k zeleninovým jídlům a polévkám. Hodí se též však i k rybám či jemným paštikám.
Ryzlink vlašský 2013 - vyprodáno
Herbarium Moravicum, pozdní sběr
Vůně je plná s tóny medu a rozinek. Chuť připomíná žlutý meloun a grepovou pecku.
Barva | Bílé | Odrůda | Ryzlink vlašský |
---|---|---|---|
Ročník | 2013 | Jakostní stupeň | pozdní sběr |
Dle cukru | suché | Řada | Herbarium Moravicum |
Vinařská oblast | Morava | Podoblast | Mikulovská |
Číslo šarže | 3116 | Ev. č. jakosti | 107I1-14/4 |
Cukr g/l | 1,3 g/l | Kyseliny g/l | 5,4 g/l |
Alkohol % obj. | 12,5 % | Extrakt g/l | 25,3 g/l |
Objem | 0,75 l | Int. Číslo | 0460 |
Víno plněno v: Zámecké vinařství Bzenec s.r.o., Zámecká 1508, 696 81 Bzenec, Česká republika. Víno z České republiky.
Obsahuje oxid siřičitý |
Víno je vhodné podávat k zeleninovým jídlům a polévkám. Hodí se též však i k rybám či jemným paštikám.
Unikátní cenově zvýhodněné degustační sety pro milovníky vína