Párování a snoubení vína s jídlem
Víno je vhodné podávat k zeleninovým jídlům a polévkám. Hodí se též však i k rybám či jemným paštikám.
Ryzlink vlašský 2019 - vyprodáno
Herbarium Moravicum, pozdní sběr
Vůně jemná a svěží. Chuť připomíná žlutý meloun a grepovou pecku.
Barva | Bílé | Odrůda | Ryzlink vlašský |
---|---|---|---|
Ročník | 2019 | Jakostní stupeň | pozdní sběr |
Dle cukru | suché | Řada | Herbarium Moravicum |
Vinařská oblast | Morava | Podoblast | Mikulovská |
Číslo šarže | 9412 | Ev. č. jakosti | 105B1-20/5 |
Cukr g/l | 6,6 g/l | Kyseliny g/l | 6,9 g/l |
Alkohol % obj. | 12,8 % | Extrakt g/l | 26,7 g/l |
Int. Číslo | 0460 | ||
Víno plněno v: Zámecké vinařství Bzenec s.r.o., Zámecká 1508, 696 81 Bzenec, Česká republika. Víno z České republiky.
Obsahuje oxid siřičitý |
Víno je vhodné podávat k zeleninovým jídlům a polévkám. Hodí se též však i k rybám či jemným paštikám.
Unikátní cenově zvýhodněné degustační sety pro milovníky vína