Párování a snoubení vína s jídlem
Víno je vhodné podávat k zeleninovým jídlům a polévkám. Hodí se též však i k rybám či jemným paštikám.
Ryzlink vlašský 2017 - vyprodáno
Herbarium Moravicum, pozdní sběr
Vůně jemná a svěží. Chuť připomíná žlutý meloun a grepovou pecku.
Barva | Bílé | Odrůda | Ryzlink vlašský |
---|---|---|---|
Ročník | 2017 | Jakostní stupeň | pozdní sběr |
Dle cukru | suché | Řada | Herbarium Moravicum |
Vinařská oblast | Morava | Podoblast | Znojemská |
Číslo šarže | 7306 | Ev. č. jakosti | 70A1-18/7 |
Cukr g/l | 4,6 g/l | Kyseliny g/l | 7,3 g/l |
Alkohol % obj. | 13,3 % | Extrakt g/l | 21,5 g/l |
Objem | 0,75 l | Int. Číslo | 0460 |
Ocenění | Prague Wine Trophy 2018 - Prague Gold, Znojemská podoblast NSV 2018 - zlatá medaile, Salon vín ČR 2019 - Stříbrná medaile | ||
Víno plněno v: Zámecké vinařství Bzenec s.r.o., Zámecká 1508, 696 81 Bzenec, Česká republika. Víno z České republiky.
Obsahuje oxid siřičitý |
Víno je vhodné podávat k zeleninovým jídlům a polévkám. Hodí se též však i k rybám či jemným paštikám.
Unikátní cenově zvýhodněné degustační sety pro milovníky vína