Párování a snoubení vína s jídlem
Víno je vhodné podávat k pečeným masům nebo jemným úpravám zvěřiny. Hodí se též k houbovým pokrmům.
Rulandské modré 2013 - vyprodáno
Herbarium Moravicum, pozdní sběr
Vůně ostružin a koření. Chuť nazrálá a zemitá s tóny sušených třešní.
Barva | Červené | Odrůda | Rulandské modré |
---|---|---|---|
Ročník | 2013 | Jakostní stupeň | pozdní sběr |
Dle cukru | suché | Řada | Herbarium Moravicum |
Vinařská oblast | Morava | Podoblast | Znojemská |
Číslo šarže | 3531 | Ev. č. jakosti | 85C1-15/47 |
Cukr g/l | 0,5 g/l | Kyseliny g/l | 5,4 g/l |
Alkohol % obj. | 12,0 % | Extrakt g/l | 24,0 g/l |
Objem | 0,75 l | Int. Číslo | 0470 |
Víno plněno v: Zámecké vinařství Bzenec s.r.o., Zámecká 1508, 696 81 Bzenec, Česká republika. Víno z České republiky.
Obsahuje oxid siřičitý |
Víno je vhodné podávat k pečeným masům nebo jemným úpravám zvěřiny. Hodí se též k houbovým pokrmům.
Unikátní cenově zvýhodněné degustační sety pro milovníky vína